Qui som?

Als nostres centres ocupacionals treballem per la integració social de persones amb discapacitat intel·lectual mitjançant programes de teràpia ocupacional i ajustament personal.

Vetllem per garantir la qualitat de vida personal, promovent l’adquisició, manteniment i millora de les habilitats cognitives, psicomotrius, hàbits personals i habilitats socials a través d’activitats d’ajustament personal i social (piscina, gimnàstica, música, estimulació del llenguatge amb l’ordinador, oci, menjador, sortides…) i d’ocupació terapèutica (tallers d’estampació i enquadernació, elaboració de paper reciclat i manipulats).
Oferim dos serveis diferenciats per tal d’adequar les activitats i les intensitats de suports a les necessitats de cada persona:

SERVEI DE TERÀPIA OCUPACIONAL (STO)

Ofereix un pla d’activitats que contempla dues àrees:

  • Ajustament personal, conjunt d’activitats destinades a millorar la relació amb l’entorn i a l’adquisició o manteniment d’hàbits d’autonomia personal i social i habilitats socials.
  • Ocupació terapèutica, tasques amb les quals la persona pugui adonar-se de l’assoliment d’un resultat material satisfactori.

SERVEI OCUPACIONAL D’INSERCIÓ (SOI)

  • Ajustament personal i social, conjunt d’activitats destinades a millorar la relació amb l’entorn i a l’adquisició o manteniment d’hàbits d’autonomia personal i social i habilitats socials.
  • Activitats prelaborals, destinades a afavorir l’adquisició o manteniment d’hàbits laborals i coneixements professionals que puguin facilitar la integració de la persona atesa dins l’àmbit laboral.