1. GROHE CELEBRA EL SEU COMMUNITY DAY AL COSTAT DE GSIS PER A UN MILLOR FUTUR

    10 novembre 2020

    El passat 3 de novembre, GROHE, empresa alemanya líder en equipament sanitari i de cuina, va celebrar el seu Community Day 2020 amb una donació de productes a GSIS (Grup Serveis Iniciativa Social), una acció que rearma la posició de la companyia al costat de projectes socials.

    GROHE ha pogut aportar el seu gra de sorra amb la donació de productes per al nou Centre Ocupacional Barcanova, situat a les antigues Cotxeres de Borbó (Barcelona).

    Creat i pensat com un espai innovador, el nou Centre Ocupacional Barcanova serà un lloc accessible i amable, inclusiu amb l’entorn, saludable i més sostenible per al medi ambient, que ajudarà les persones amb discapacitat a tenir un millor futur, promovent la millora de les seves habilitats a través de diferents tallers que arribaran a més de 150 usuaris. Entre els productes oferts destaquen les aixeteries electròniques, que s’activen mitjançant un sensor (no fa falta pressionar cap botó, ni moure cap palanca), i compten amb tecnologies de límit de cabal o amb controladors de temps per a evitar les aixetes obertes. A les dutxes, per exemple, es disposa d’elements lliscants i altura regulable que permetrà l’ajust perfecte per a cada usuari.

    També destaquen els productes GROHE Zero, amb aïlladors de conductes que minimitzen la presència de plom i níquel en l’aigua potable, per a una major seguretat. A més, no podem oblidar-nos del COVID-19. La companyia ha pensat en això i per això ha inclòs aixeteries que s’activen sense contacte, ja sigui a través de sensors infrarojos o bé amb Foot Control per a les aixetes de cuina, on el ux d’aigua s’inicia o s’atura amb un cop del peu en el moble sota l’aigüera.

    Amb aquesta donació, la companyia es rearma en el seu compromís amb la societat i el medi ambient. GROHE es preocupa per l’usuari i també per cada gota del planeta. Els productes estan pensats per a facilitar el dia a dia de qui els usi, independentment de les seves necessitats, alhora que responen a una reducció del consum de recursos, d’energia i de plàstic.